Noua locație din Straubing, care se va deschide la începutul lui octombrie, completează sucursalele Gebrüder Weiss existente în sudul Germaniei, în Aldingen, Esslingen, Lindau, Memmingen, Nürnberg, Passau, precum și cea mai nouă locație din Waldkraiburg, după preluarea companiei de transport Lode.

Odată cu deschiderea noii sucursale din Straubing, furnizorul internațional de servicii de transport și logistică face un pas suplimentar în consolidarea propriei rețele de transport terestru în sudul Germaniei. Baza pentru amplasarea acesteia este o proprietate cu o suprafață de 45.000 m2, recent achiziționată în zona industrială. „În cadrul rețelei noastre de transport terestru din sudul Germaniei, Straubing va fi un hub în care companiile din regiune pot accesa întregul portofoliu de servicii Gebrüder Weiss”, a anunțat Wolfram Senger-Weiss, președintele consiliului de administrație al companiei. Pe termen mediu, GW va oferi în noua locaţie 60 – 80 de locuri de muncă noi în toate domeniile de expediere a mărfurilor și până la 120 de locuri de muncă pe termen lung. „Cu noua locație din Straubing, completăm o rețea de transport terestru care se întinde de la Nürnberg la Republica Cehă și Austria, oferindu-le astfel clienților din industrie și comerț o conexiune directă cu rețeaua GW la nivel european”, explică Werner Dettenthaler, Director General Transporturi Terestre Germania la Gebrüder Weiss.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare