După o fază de tranziție sub umbrela GW Lode, Spedition Lode a devenit acum Gebrüder Weiss Waldkraiburg. Procesul de schimbare a numelui a fost finalizat pe 1 noiembrie. În urmă cu un an, compania internațională de transport și logistică a preluat agenția de expediție din Bavaria Superioară și a integrat-o în propria rețea, inclusiv cei 60 de angajați.

Baza pentru achiziție este extinderea rețelei Gebrüder Weiss din sudul Germaniei. Locația din Waldkraiburg, specializată în transport terestru, distribuție și depozitare, se află la 70 de kilometri est de München și, prin urmare, se încadrează perfect în rețeaua Gebrüder Weiss. „Odată cu integrarea, ne consolidăm rețeaua de transport terestru din Bavaria și putem deservi piețele din Germania, Austria și Europa Centrală și de Sud-Est și mai eficient”, spune Werner Dettenthaler, manager regional pentru transport terestru în Germania. „Suntem încântați că schimbarea numelui după faza de tranziție a fost acum finalizată cu succes”.

Locația Waldkraiburg completează filialele existente de transport terestru din Aldingen, Esslingen, Lindau, Memmingen, Nürnberg, Passau și Straubing. O rețea puternică a fost creată în estul Bavariei, în special datorită legăturii strânse dintre locațiile Passau, Straubing și Waldkraiburg. Clienții vor beneficia de preluarea unei game mai extinse de servicii, deoarece Gebrüder Weiss oferă servicii de transport național și internațional în domeniile transportului terestru, transport aerian și maritim precum și soluții logistice, în special pentru industria auto și high-tech.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare