GW România continuă strategia de digitalizare a serviciilor și a proceselor de business și anunță introducerea POD – Proof of Delivery (confirmarea livrării) în format electronic, fiind astfel eliminate dovezile în format fizic, pe hârtie. Noul serviciu POD electronic va fi disponibil pe plan local pentru transporturile în regim de grupaj începând cu februarie 2022 pentru toți partenerii companiei la nivel local, fiind o soluție în curs de implementare la nivel de grup.

„Digitalizarea serviciilor devine, treptat, modul de operare implicit al tuturor proceselor de business ale Gebrüder Weiss România. De altfel, transformarea digitală este una dintre prioritățile companiei, aceasta fiind acceleratorul eficienței operaționale în industria în care activăm. Mai mult, un rol important în deciziile privind adoptarea de noi soluții digitale îl joacă și componenta de mediu, astfel că investim permanent în procese mai sustenabile și mai prietenoase”, a declarat Viorel Leca, Director General al GW România.

O inițiativă a companiei în acest context privește eliminarea, începând cu luna în curs, a POD-urilor care, până în prezent, erau utilizate în format fizic la livrare și ulterior scanate și încărcate în arhiva electronică. Odată cu digitalizarea acestui proces, dovezile de livrare vor fi disponibile doar în format electronic, prin intermediul portalului pentru clienți myGW, în timp ce confirmarea din partea destinatarului devine digitală cu ajutorul scannerelor utilizate de curieri. „La nici un an de la lansarea pe plan local a portalul myGW, continuăm eforturile de a veni în întâmpinarea partenerilor cu servicii integrate în platformă care să asigure o mai mare transparență, trasabilitate și flexibilitate”, a subliniat Viorel Leca.

Potrivit afirmațiilor sale, implementarea POD electronic aduce o serie de avantaje, printre care disponibilitatea – dovezile de livrare fiind la îndemână, oricând prin portalul myGW. În plus, sunt prietenoase cu mediul prin eliminarea hârtiei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare