Gebrüder Weiss își extinde rețeaua din Australia prin deschiderea unui nou birou Aerian& Maritim în Brisbane. Aceasta este cea de-a treia locație operată în Australia, după cele din Sydney și Melbourne.

Cel mai important punct de tranzit din Brisbane este portul de containere, care a gestionat un volum record de 1,56 milioane de containere standard în 2022. „Deschiderea unei locații în Brisbane reprezintă încă un pas în eforturile noastre de a ne extinde prezența în Australia. Serviciile oferite aici sunt adaptate în special clienților din sectoarele de inginerie, agricultură și echipamente medicale”, spune Andrew Antonopoulos, Managing Director pentru Australia și Noua Zeelandă la Gebrüder Weiss. „Serviciile puse la dispoziție de noul birou includ transporturi pe cale aeriană și maritimă, formalități vamale și un mix logistic personalizat pentru comenzi pe bază de proiect”.

Cei mai importanți parteneri ai Australiei pentru economia sa orientată spre import sunt China, SUA și alte țări asiatice precum Coreea de Sud și Japonia, unde Gebrüder Weiss are locații proprii. „Oferim soluții eficiente de logistică end-to-end care vin în întâmpinarea volumului aflat în creștere rapidă pe piața intra-asiatică”, spune Michael Zankel, Manager Regional pentru Asia de Est/Oceania la Gebrüder Weiss. Cel mai important partener comercial al Australiei în Europa este Germania, cu un comerț bilateral care a crescut la un nivel record de aproximativ 17,9 miliarde de euro în 2022, conform Germany Trade & Invest. Negocierile între UE și Australia pentru un acord de liber schimb sunt într-un stadiu avansat.

Gebrüder Weiss intenționează să deschidă birouri suplimentare în nordul și vestul Australiei, pentru a acoperi întregul continent.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut