Compania de transport şi logistică Geodis a achiziționat expeditorul de marfă elvețian ITS – International Transport & Shipping Ltd. Compania va fi integrată în divizia Geodis Global Freight Forwarding.

Expeditorul elvețian de marfă, cu sediul în Reinach, în cantonul Basel-Country, oferă în principal servicii specializate de high-tech, organizând transport și logistică pentru proiecte dedicate și echipamente de dimensiuni mari pentru industrie, automotive și sectorul de apărare. ITS are 26 de angajați și a raportat venituri de 58 milioane de franci elveţieni în 2022.

Marie-Christine Lombard, Chief Executive Officer al Geodis, a spus: „Elveția găzduiește un număr mare de companii multinaționale care sunt clienți cheie Geodis, printre care mai mulți membri ai industriei farmaceutice. Prin achiziția ITS, Geodis este cu un pas mai aproape de obiectivul său de a finaliza o rețea globală end-to-end pentru a-și deservi clienții.”

Foto: Geodis

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare