Keppel Logistics, cu sediul în Singapore, va fi următoarea achiziție a companiei Geodis. Preluarea este concepută pentru a crește amprenta de logistică contractuală şi de e-fulfillment a grupului francez în Singapore și Asia de Sud-Est, după cum a spus Marie-Christine Lombard, CEO Geodis.

„Achiziția Keppel Logistics va marca o etapă cheie în ambițiile Geodis pentru Asia-Pacific. Keppel Logistics este un jucător regional bine stabilit, cu un accent puternic pe inovație. Prin această achiziție, credem că putem crea o valoare excelentă pentru clienții noștri, facilitând creșterea acestora în special pe piața asiatică de comerț electronic”, a declarat CEO-ul Geodis.

Keppel Logistics este un jucător de logistică contractuală cu aproape 500 de angajați, care deţine peste 200.000 m2 de spațiu de depozitare în Singapore, Malaezia și Australia. Compania oferă soluții de logistică B2B și B2C end-to-end, de la depozitare până la livrarea pe last mile, cu experiență în ofertele de servicii omnichannel de comerț electronic datorită platformei sale Urban Fox în creștere rapidă. Geodis are în prezent 3.700 de angajați în 76 de locații din regiunea Asia-Pacific.

Cesionarea de către Keppel Telecommunications & Transportation Limited (Keppel T&T) a întregii sale participații în Keppel Logistics Pte. Ltd. către Geodis International SAS s-a realizat pentru o sumă de aproximativ 80 milioane USD.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare