În Malsfeld (landul Hesse, Germania), nu departe de A7, Geodis se va ocupa de stocarea şi distribuţia de piese de schimb pentru producătorul de camioane Volvo Trucks.

Grupul Volvo are un nou centru de distribuție în Germania. După cum raportează producătorul de camioane, un nou depozit central a fost construit în cooperare cu partenerul logistic Geodis în nordul landului Hesse, lângă Malsfeld. Aici, piesele pentru camioanele Volvo sunt depozitate și distribuite pe o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați.

Potrivit Volvo Trucks, aproximativ 1.000 de comenzi sunt ambalate și expediate de acolo în fiecare zi. Piesele sunt livrate dealerilor și service-urilor din întreaga țară a doua zi printr-un serviciu peste noapte, chiar și în weekend. Aici a fost înființat şi un serviciu special de apelare pentru situații de urgență care funcţionează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare