În vara anului trecut, compania italiană Germani Trasporti, cu sediul în Brescia, a publicat un anunţ de recrutare a 50 de șoferi de camion, cărora le oferea un bonus de 5.000 de euro și un salariu lunar net de la 2.800 la 3.500 de euro. Potrivit publicaţiei Brescia Oggi, compania a primit 2.000 de propuneri și, după doar o lună, 40 de șoferi noi începuseră lucrul. Pe 26 aprilie 2023, ziarul a publicat un al doilea anunț de la Germani Trasporti, care caută încă 70 de șoferi, plus 3 manageri de operațiuni și 2 ofițeri de formare și siguranță.

Compania le oferă şoferilor un salariu de „până la 4.000 de euro net pe lună, în funcție de experiență și abilități”, plus „creșteri meritorii”, „ușurință în închirierea locuințelor” și „muncă de calitate”. Sunt căutate persoane care au deja permis de conducere CE și „experiență dovedită în conducerea vehiculelor grele”, precum și cunoștințe de limba italiană.

Cei trei manageri operaționali vor putea câştiga până la 3.000 de euro pe lună dacă au experiență și până la 2.000 de euro net pe lună dacă nu au deloc, plus sporuri de merit.

Ofiţerii pentru instruire și siguranță trebuie să aibă experiență în domeniul SSM (sănătate, siguranță, mediu) şi CSM (calitate, siguranță, mediu). Pentru aceste posturi, salariul nu este specificat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare