Catalogul de amenzi mai restrictiv va fi publicat marţi, 19 octombrie, în Monitorul Oficial din Germania și poate intra în vigoare trei săptămâni mai târziu.
Vitezomanii și cei care parchează ilegal vor trebui să plătească amenzi mai mari începând cu 10 noiembrie. După cum a anunțat Ministerul Federal al Transporturilor, modificările regulamentului privind catalogul amenzilor vor fi anunțate în Monitorul Federal marți, 19 octombrie, și vor intra în vigoare trei săptămâni mai târziu.
Catalogul reînnoit al amenzilor prevede sancțiuni mai dure pentru încălcarea regulilor în traficul rutier. De exemplu, pentru depăşirea vitezei cu 16-20 kilometri pe oră (km/h) în zonele urbane, amenda va fi de 70 de euro, în loc de 35 de euro cât este în prezent.
Apoi, vor exista și amenzi mai mari pentru cei care parchează ilegal pe trotuare și piste de biciclete sau se opresc neautorizat pe benzile de urgenţă. În cazul în care parchează și se opresc în paralel cu alţii, amenda este de 55 de euro, în loc de 20 de euro în prezent, cu posibilitatea de a se majora şi mai mult în cazul în care alți utilizatori ai drumului sunt împiedicați sau periclitați în a circula.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut