În orașul german Geda (Saxonia) a început construcția unei noi parcări pentru camioane. Locaţia este situată lângă autostrada A4, renumită pentru lipsa locurilor libere în parcările pentru camioane.

Potrivit portalului Alles Lausitz.de, o nouă parcare, proiectată pentru 68 de camioane, va fi construită în Germania, la granița cu Polonia. Zona destinată parcării a fost folosită anterior ca depozit pentru materiale de construcție. Pentru confortul șoferilor, vor exista facilități sanitare, snack-baruri, supraveghere video și Wi-Fi.

Clientul construcției este Bautransport Bautzen & Dienstleistungs GmbH, o companie privată care dorește să contribuie la rezolvarea problemei lipsei de locuri de parcare pe autostrada A4.

Amenajarea parcării, în primul rând, are scopul de a atenua situația grea cu parcarea camioanelor pe autostrada federală și de-a lungul acesteia. În prezent, șoferii de camion sunt nevoiți să parcheze la intrările și ieșirile din zonele de agrement pentru a evita depășirea timpului legal de conducere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare