Cele 20 de zile de controale introduse de Germania la graniţa cu Polonia se încheie azi, 15 noiembrie. Însă ambuteiajele care se întind pe kilometri întregi nu vor dispărea, pentru că Germania a anunțat deja o nouă serie de astfel de acțiuni şi pentru următoarele 20 de zile.

Potrivit 40ton.net, decizia de extindere a controalelor din frontieră a fost luată de Ministerul German de Interne, informând mass-media și depunând o notificare şi Comisiei Europene, după cum se impune atunci când un stat membru dorește să înființeze puncte de control permanente în interiorul spațiului Schengen. Decizia este argumentată pe rezultatele acțiunilor întreprinse până acum: arestarea la graniță a aproximativ 90 de traficanți care transportau imigranți ilegali în Germania.

Este posibil ca în viitorul apropiat controalele să fie restabilite complet la toate punctele de trecere germane din Polonia, Cehia și Elveția.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut