Începând de joi, șoferii profesioniști și dispecerii ar trebui să planifice mai atent călătoria către Hamburg pe A7 şi să prevadă întârzieri. De la frontiera de stat va fi amenajat un nou șantier care presupune închideri parţiale, dar s-a anunțat și o închidere completă, la începutul sărbătorilor de toamnă de la Hamburg.

Pe A7 la sud de tunelul Elba din Hamburg, o nouă lucrare rutieră va începe de joi, 15 septembrie. Autobahn GmbH Nord a anunțat că banda spre nord dintre Seevetal-Fleestedt și Dreieck Südwest va fi reabilitată până la sfârșitul lunii octombrie. Pe parcursul zilei sunt de așteptat întreruperi ale traficului în ambele sensuri, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei de autostrăzi, Christian Merl.

În perioada de reabilitare propriu-zisă – din 26 septembrie până la jumătatea lunii octombrie -, două benzi de circulație vor fi disponibile circulației în ambele sensuri ca de obicei, deși cu restricțiile obișnuite pe șantiere.

În al doilea weekend din octombrie, utilizatorii A7 se vor confrunta cu închideri parțiale și complete. A261, care conectează A1 cu A7, este și el afectat. Pe 7 octombrie, ambele autostrăzi spre nord – A261 de la Marmstorf/Lürade și A7 între Heimfeld și Othmarschen – vor fi complet închise. De duminică, 9 octombrie, ora 16.00 până luni dimineața, ora 5.00, A7 va fi complet închisă în ambele sensuri între Heimfeld și Volkspark, ca urmare a lucrărilor de construcție la rampa de sud spre tunelul Elba și pentru protecția fonică a tunelului Altona. În Hamburg și Schleswig-Holstein, vacanța de toamnă începe chiar în weekend-ul amintit.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare