În Germania, în acest an, vor fi construite noi locuri de parcare pentru camioane în parcările Erfurter Becken de pe A71 și Tümmelsberg pe A4, în estul Turingiei, după cum relatează Verkehrs Rundschau.

Potrivit Autobahn GmbH, aproximativ 20 de milioane de camioane trec anual prin Erfurter-Kreuz numai pe autostrăzile A4 și A71. Secțiunile de autostradă din Turingia sunt printre cele în care densitatea camioanelor este foarte mare, aglomeraţie care se regăseşte și în parcările din apropierea autostrăzilor care nu sunt administrate de compania federală Autobahn GmbH şi în locurile de parcare din zonele comerciale. Ocuparea foarte mare a facilităților, în special pe rutele est-vest A4 și A38, determină crearea de proiecte pentru construcții noi și pentru extinderea parcărilor existente. „În următorii ani, intenționăm să creștem semnificativ capacitatea a 18 zone de serviciu existente pe autostrada din Turingia, precum și să construim două noi”, spune Danko Knote, managerul regional al Autobahn GmbH.

În total, aproximativ 730 de locuri noi de parcare pentru camioane sunt planificate a fi construite în următorii 10-15 ani, ceea ce înseamnă aproximativ 50 de noi locuri de parcare pe an. Acest obiectiv ar trebui atins și în 2024: aproximativ 15 noi locuri de parcare în apropiere de Erfurt și aproximativ 30 de noi locuri de parcare pe amplasamentul Tümmelsberg, între Hermsdorf și Rüdersdorf.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut