După cum relatează 40ton.net, numai în luna mai a acestui an, poliția germană a raportat cinci cazuri de furt de combustibil care au vizat camioane și utilaje de construcții. Au fost sustraşi între 150 și 1.850 de litri de motorină.

Primul incident a avut loc în parcarea Höllberg de pe autostrada A8, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai. Infractorii au extras aproximativ 1.850 de litri de combustibil din patru camioane. Potrivit Departamentului de Poliție Ludwigsburg, vehiculele au fost afectate în urma furtului, deoarece rezervoarele le-au fost avariate. Tot în perioada 30 aprilie – 2 mai, au fost raportate la departamentul de poliție Rothenburg trei pătrunderi pe un şantier, de unde au fost sustraşi în total 1.600 de litri de motorină din șase camioane și utilaje de construcții.

În noaptea de 6 / 7 mai, hoţii au spart rezervorul de combustibil al unui camion parcat pe autostrada A31, în apropiere de Haren, pompând 150 de litri de motorină. Alţi 550 de litri de motorină au fost furați de la un Volvo între 8 și 13 mai de pe un șantier de lângă orașul Bocken.

Un alt incident a avut loc în noaptea de 13 / 14 mai, când hoții au furat circa 500 l de motorină din rezervorul unui camion aflat în parcarea Kutzhof de pe autostrada A8.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut