Serviciul de transport de marfă neînsoțit al Getlink prin Tunelul Mânecii a crescut continuu de la lansarea sa în septembrie 2021. Recent, Getlink și-a văzut accelerarea afacerii din martie 2022 cu peste 1.000 de remorci transportate.

Acest serviciu, care este pe deplin aliniat cu strategia de diversificare a Grupului, se adaugă la gama de soluții de logistică durabilă oferite transportatorilor.

Transportul de remorci, realizat de echipele Eurotunnel Le Shuttle Freight pe cele două terminale Eurotunnel, operează 24/7 și generează de 40 de ori mai puțin CO2 decât feriboturile. Acest serviciu beneficiază de mai multe avantaje competitive, inclusiv rapiditate, ușurință și flexibilitate și este susținut de expertiza vamală a Grupului pentru trecerea frontierei, folosind Eurotunnel Border Pass.

Christian Dufermont, director comercial, a declarat: „Serviciul nostru este în creștere puternică, deoarece răspunde celor trei provocări principale din lanțul de aprovizionare de astăzi: decarbonizarea, lipsa șoferilor de camion și creșterea bruscă a costului combustibilului.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare