Girteka și-a schimbat structura organizatorică și dorește să-și consolideze prezența pe piețele europene, inclusiv în Polonia. Compania a anunțat numirea unui nou CEO, Ellina Lolis, cu experiență în industria de transport şi logistică, responsabilă acum pentru companiile poloneze din grup, precum și pentru baza imensă din apropiere de Poznan.

Compania este prezentă în Polonia din 2019, unde are o bază de transport în Sady, lângă Poznan, și o sucursală în Rawa Mazowiecka.

Consiliul de administrație al Girteka a încredințat intrarea pe piața poloneză noului președinte al Consiliului de administrație al Girteka Polonia, Elline Lolis, care a câștigat experiență în implementarea și managementul proiectelor pentru cele mai mari companii de logistică din lume prezente pe piețele din Orientul Mijlociu, Europa și ex-CSI. Ea va fi responsabilă de dezvoltarea activităților în Polonia, cu un accent deosebit pe întreținerea flotei pentru întregul grup. „Vom dezvolta nu numai servicii, ci vom consolida și extinde echipa noastră de specialiști, inclusiv șoferi și tehnicieni de service”, a declarat Ellin Lolis.

Girteka a lansat cea mai mare și mai modernă bază de transport din istoria sa lângă Poznan, la începutul acestui an. Aceasta este una dintre cele mai mari baze din Europa – pe o suprafață de 10,5 hectare există o zonă administrativă, spații pentru șoferi (dușuri, spălătorie, post de prim ajutor, cazare) și o bază de servicii pentru 80 de camioane. În plus, a fost pregătită o parcare deschisă pentru peste 200 de tractoare cu semiremorci.

Piețele din Europa de Vest vor fi deservite din această bază, de unde compania se extinde și dezvoltă servicii de logistică.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut