În drumul către atingerea obiectivului 2026 de dublare a cifrei de afaceri și clasarea între primele 10 cele mai importante companii de logistică din Europa, dar şi pentru a fi mai aproape de clienți, compania lituaniană de transport Girteka deschide o nouă sucursală în Polonia și caută personal.

Girteka Logistics, una dintre cele mai mari companii de transport din Europa, va deschide a doua sucursală în Polonia, unde va muta peste 2.000 de camioane anul viitor, urmând să angajeze peste 5.000 de şoferi, dar și profesioniști în management, analiză și IT, dar şi în administrație, în special în finanțe și personal. În cinci ani, compania plănuiește să investească cel puțin 5 milioane de euro pentru echiparea și întreținerea noii baze.

Noua locaţie Girteka se va afla la Poznańska, în complexul construit inițial pentru producția de autobuze MAN, deci care este deja echipat pentru asistența vehiculelor. Aceasta se va caracteriza atât prin dimensiuni mari (de 17 ori baza de la Poznan), dar și prin capacități mai mari decât ale celorlalte baze de transport Girteka din Šiauliai și Vilnius (Lituania) și Smolensk, Rusia. Nu sunt de subestimat nici serviciile pregătite pentru personal, inclusiv o bancă, un cabinet medical, frizerie sau dușuri. „Este o plăcere să deschidem o bază de transport nouă, modernă. Aceasta ne va permite să oferim o putere suplimentară în serviciile furnizate. În plus, noua bază ne va permite, de asemenea, să ne reducem emisiile de carbon și să contribuim la siguranța rutieră, deoarece vom reduce semnificativ kilometrii pe gol pe termen lung”, spune Mindaugas Paulauskas, CEO al Girteka Transport.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare