Site.ul SoDra, care monitorizează și analizează veniturile și cheltuielile bugetului Fondului de Asigurări Sociale de Stat, numărul de asigurători, asigurați și beneficiari şi tendințele de salarizare, a publicat un top al companiilor lituaniene care le-au plătit unor angajați cele mai mari salarii în noiembrie 2023. Poziţia a treia este ocupată de Girteka Group, potrivit LRT.lt.

În noiembrie 2023, grupul de transport și logistică Girteka Group a plătit 5 angajați cu mai mult de 21.700 de euro. Astfel, compania a ocupat locul al treilea la salariile maxime plătite (înainte de impozite).

Primul loc a fost ocupat de compania 3M Lietuva, care vinde produse electronice, medicale și de altă natură – 2 dintre angajați au primit 55.900 de euro înainte de taxe, iar pe locul secund s-a clasat fondul american Schonfeld Strategic Advisors, care a plătit 9 angajați cu 46.500 de euro (înainte de taxe).

În top 10 s-a mai clasat încă o firmă de transport marfă, Argodos Logistika (poziţia a 7-a), unde 8 angajaţi au primit 17.900 de euro fiecare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut