Furnizorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale, VGP, a încheiat un parteneriat cu Golden Provider Distribution, un important distribuitor de produse alimentare pentru domeniul HoReCa, pentru o suprafață de 4.200 m2 în cadrul VGP Park București Nord. La sfârșitul anului trecut, Golden Provider Distribution a crescut capacitatea de depozitare prin relocarea depozitului într-o nouă locație, mai mare, cu spații dedicate depozitării produselor la temperatură ambientală, refrigerate și congelate, în VGP Park București Nord.

VGP Park București se dezvoltă pe un teren de circa 250.000 m2 și are un potențial total de suprafață închiriabilă de aproximativ 120.000 m2, în 4 clădiri. Parcul oferă chiriașilor flexibilitate în ceea ce privește amenajarea și opțiunile de construcție. „VGP Park București Nord este onorat să fie alegerea Golden Provider Distribution în găzduirea operațiunilor sale pentru prima clădire construită în Park. Echipa noastră a convins prin capacitatea de a oferi și implementa soluții personalizate, premium, nevoilor specifice activității chiriașului. Companiile care vor să se concentreze pe activitatea lor principală și să asigure dezvoltarea afacerii pe termen lung realizează importanța de a avea clădiri de depozitare și producţie cu acces direct la arterele de transport. Parcul nostru, aflat la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei, oferă conexiunea potrivită pentru distribuție în jurul Bucureștiului și spre nord, către Ploiești și Brașov”, a declarat Claudia Petre, Leasing Officer VGP.

Piața HoReCa a înregistrat o creștere organică în ultimii 5 ani, chiar și în condiții economice dificile, precum restricțiile din perioada pandemiei şi nivelul ridicat al inflației („double digits”). La nivel național, zona metropolitană a Bucureștiului și-a menținut supremația cu o cotă de peste 50%, fiind urmată de piețe regionale precum Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Constanța. „Acest cocktail economic a dus la o dezvoltare organică a companiilor de distribuție specializată, precum Golden Provider Distribution, acestea fiind nevoite să-și regândească lanțul logistic și să-și realoce business-ul în noi centre logistice de Clasa A, cu zone dedicate depozitării produselor la temperatură ambientală, refrigerate și congelate. Accesul către zona de nord a capitalei, împreună cu flexibilitatea echipei VGP România de a integra o amenajare specifică produselor congelate și refrigerate, ne-a determinat să validăm împreună cu echipa Golden Provider Distribution relocarea depozitului central în parcul logistic VGP București Nord”, a spus Mădălin Stănescu, Managing Director MST Estate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare