Observând potențialul de dezvoltare a economiei și pieței de anvelope din Turcia, Goodyear a decis să investească până la 18 milioane de dolari în fabricile din Adapazarı și Izmit în perioada 2022  2024.

Goodyear a decis să investească în fabricile din Adapazarı și Izmit o sumă totală de până la 18 milioane de dolari între 2022 și 2024. Odată cu investiția, se preconizează o creștere zilnică de 5% a capacității fabricii de la Izmit.

Într-o declarație adresată Public Disclosure Platform (KAP), citată de Logiport, Goodyear a declarat: „Goodyear Lastikleri TAȘ, prin hotărârea 2022/1 a Consiliului de Administrație din data de 06.01.2022, având în vedere potențialul de dezvoltare a economiei și a pieței anvelopelor din Turcia, îşi va extinde portofoliul de produse pe care îl oferă în special clienților de echipamente originale din Fabrica Adapazarı și va crește capacitatea fabricii proprii din Izmit între anii 2022 şi 2024. S-a decis o investiție de până la 18 milioane USD în total în cele două fabrici Goodyear și continuarea lucrărilor pentru a beneficia de stimulente pentru investiții. La finalizarea investiției în fabrica din Izmit se prevede că va exista o creștere a capacității de 5%.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare