Piața autobuzelor urbane se află într-o perioadă de transformare fără precedent. Electrificarea, autonomia și accesibilitatea, inclusiv serviciile la cerere, revoluționează mobilitatea urbană. În acest context, Goodyear a lansat anvelopa Urbanmax MCA HL+, o soluție care va ajuta la creșterea eficienței flotelor actuale de autobuze.

Operatorii de autobuze sunt supuși unei presiuni din ce în ce mai mari pentru a îndeplini obiectivele de mediu, adaptându-se în același timp la tendințele în schimbare în mobilitatea urbană. Goodyear se concentrează pe facilitarea tranziției către un viitor neutru din punct de vedere climatic prin furnizarea de tehnologii care să câștige într-un mediu de transport public în schimbare rapidă. Scopul producătorului este de a sprijini managerii de flote de autobuze în reducerea emisiilor de CO2 prin creșterea eficienței energetice folosind anvelope cu emisii scăzute, precum și sisteme inteligente de monitorizare a anvelopelor, explică Maciej Szymański, director de marketing Goodyear pentru anvelope comerciale în Europa.

Bazat pe designul Urbanmax MCA, noul MCA HL+ este conceput pentru a face față greutății suplimentare a bateriilor, reducând în același timp consumul de energie. Tehnologiile încorporate în noul model, exprimate într-un nou compus, design și structură a benzii de rulare, susțin nevoile operatorilor de a reduce emisiile de CO2 și zgomotul, în special în zonele dens populate.

Urbanmax MCA HL+ este adaptat oricărei poziții pe osie, are o capacitate mare de încărcare, putând rezista la sarcina de 8 t pe osie cerută de autobuzele moderne electrice sau hibride. “Anvelopa Urbanmax MCA este cunoscută pentru potențialul său ridicat de kilometraj, tracțiune și aderență pe orice vreme, calităţi indispensabile în mediile urbane solicitante. De mulți ani, această linie de produse a fost de încredere pentru companiile de transport din Europa. Noul model Urbanmax MCA HL+ oferă o rezistență mai mică la rulare pentru a crește eficiența energetică și a consumului de combustibil, precum și o capacitate de încărcare crescută, ceea ce sprijină extinderea gamei de autobuze electrice“, spune Maciej Szymański.

Gama de anvelope Urbanmax MCA este adaptată să funcționeze pe tot parcursul anului, dovadă fiind marcajul 3PMSF de pe flanc, confirmând că este gata de lucru pe suprafețe înzăpezite și înghețate. Compania a integrat, de asemenea, cititoare RFID care permit identificarea și conectivitatea ușoară cu sistemele de management și urmărire a anvelopelor.

În sprijinul obiectivelor de mediu ale companiilor de transport, noua gamă de anvelope este reșapabilă și în cadrul programului Goodyear.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut