Începând cu 1 ianuarie 2024, funcția de Director Executiv al Gopet Trans a fost preluată de Ramona Păcuraru, care va coordona activitatea celor șase filiale ale Grupului și va conduce o echipă de 380 de oameni.

Ramona Păcuraru s-a alăturat Gopet în 2002, fiind parte din echipa care a pus bazele filialei din România. Evoluția Gopet România s-a împletit cu parcursul profesional al executivului, care a demonstrat de-a lungul timpului excelente abilități de business și leadership. Din cel mai recent rol al său – Director Regional România – Ramona Păcuraru a condus numeroase inițiative, dezvoltând operațiunile locale. Gopet România are a doua contribuție în veniturile grupului și este prezentă în top 15 case de expediție pe piața locală.

Ramona Păcuraru îi succede la conducere lui Peter Petrov, fondatorul și fostul CEO Gopet, și își propune să consolideze realizările acestuia. Peter Petrov se va concentra în continuare pe domenii strategice de dezvoltare din rolul de Președinte al Board-ului Gopet.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut