Duminică, 25 februarie, fermierii polonezi vor bloca unul dintre cele mai importante tronsoane din Europa Centrală și de Est, respectiv accesul la granița polono-germană din Świecko.

Acțiunea este planificată să înceapă pe 25 februarie, ora 13:00, până la data de 20 martie, ora 12:00, pe traseul Słubice – Zielona Góra (Nr. 29) cu ruta Poznań – Berlin (E-30) și punctul de trecere a frontierei Świecko în ambele sensuri – toate benzile (E-30).

Cu alte cuvinte, punctul de trecere a frontierei din Świecko poate fi complet sau parțial impracticabil timp de aproape o lună. În plus, nu va exista acces la biroul vamal din apropiere, la un grup de benzinării, parcări de camioane și chiar servicii autorizate pentru camioane.

Având în vedere blocajele de la graniță și de la nodurile DK2 și DK29, circulația vehiculelor de peste 7,5 t poate fi direcționată prin Gubinek, cea a vehiculelor de până la 7,5 t eventual prin Kostrzyn nad Odrą, iar a vehiculelor de categoria B (până la 3,5 t) poate fi direcționată către Słubice, după ce au făcut anterior un ocol prin Rzepin.

Motivul protestului de la graniță este afluxul de mărfuri agricole din Ucraina și cerințele ecologice de la Bruxelles.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut