Sindicatul Serviciilor Publice și Comerciale (PCS) din Marea Britanie a anunțat o acțiune de protest a Serviciului Public care va afecta operațiunile Forțelor de Frontieră. Greva este programată să înceapă pe 1 februarie și să dureze până pe 2 februarie, orele 7:00.

Aceasta va afecta sosirile internaționale în toate porturile aeriene și maritime din Regatul Unit, dar îi va afecta și pe cei care călătoresc în Regatul Unit, prin controalele la frontieră din Calais, Dunkerque și Coquelles în nordul Franței.

În situaţia dată, Gov.uk vine cu recomandări pentru transportatori:

„Transportatorii care mută mărfuri în timpul acțiunii de grevă ar trebui să fie pregătiți pentru potențiale perturbări și cozi mai lungi în porturi și la granițele interioare. Vă rugăm să vă consultați cu operatorul înainte de a călători, să fiți pregătiţi pentru întârzieri și să vă planificați cu atenție mișcările dacă acestea coincid cu zilele de grevă.”

Mai multe amănunte sunt disponibile AICI.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut