Greva Uniunii Mecanicilor de Locomotivă din Germania (GDL) în transportul feroviar de marfă al Deutsche Bahn poate avea un impact masiv asupra lanțurilor de aprovizionare din industria germană și europeană, a declarat Deutsche Bahn miercuri, 11 august. Potrivit companiei, în prezent, aproximativ 190 de trenuri de marfă sunt deja în întârziere.

Greva ar putea „provoca daune de durată transportului feroviar de marfă prietenos cu clima“, se teme DB, deoarece clienții și-ar putea muta traficul înapoi pe șosea în această situație.

Până în prezent, DB Cargo a reușit să ruleze trenurile relevante pentru aprovizionare cu mare efort. Acestea sunt trenuri importante din punct de vedere economic care aprovizionează centralele electrice și marile companii industriale. Pentru a asigura transportul, DB Cargo cooperează cu companiile feroviare din Germania și Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare