Greva Uniunii Mecanicilor de Locomotivă din Germania (GDL) în transportul feroviar de marfă al Deutsche Bahn poate avea un impact masiv asupra lanțurilor de aprovizionare din industria germană și europeană, a declarat Deutsche Bahn miercuri, 11 august. Potrivit companiei, în prezent, aproximativ 190 de trenuri de marfă sunt deja în întârziere.

Greva ar putea „provoca daune de durată transportului feroviar de marfă prietenos cu clima“, se teme DB, deoarece clienții și-ar putea muta traficul înapoi pe șosea în această situație.

Până în prezent, DB Cargo a reușit să ruleze trenurile relevante pentru aprovizionare cu mare efort. Acestea sunt trenuri importante din punct de vedere economic care aprovizionează centralele electrice și marile companii industriale. Pentru a asigura transportul, DB Cargo cooperează cu companiile feroviare din Germania și Europa.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut