Cu un scurt comunicat de presă, TrasportoUnito-Fiap anunță suspendarea grevei din transportul rutier, care trebuia să se desfăşoare de luni, 18 iulie 2022, până vineri, 22 iulie 2022, din cauza crizei guvernamentale.

Președintele Franco Pensiero subliniază că „greva este amânată din cauza absenței interlocutorilor instituționali, dar rămâne în continuare mânia antreprenorilor din transportul rutier, sufocați de creșterea costurilor de producție a serviciilor nerecunoscute de client, a regulilor false inaplicabile ale sectorului, reglementărilor nejustificate ale UE, de lipsa de personal și absența totală a unei perspective economice și sistemice, atât sectoriale, cât și de ansamblu, a sistemului de transport al țării”.

Franco Pensiero adaugă că „transportul rutier nu poate să nu evidențieze modul în care ceea ce se întâmplă la vârful guvernului țării este menit să ridice și mai mult nivelul de îngrijorare și dispreț față de titularii departamentului de mobilitate”.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare