Holding of Heraklion Port – un consorțiu format din Grimaldi Euromed și Minoan Lines – a achiziționat 67% din Autoritatea Portuală Heraklion.

După Igoumenitsa, Grupul Grimaldi a cucerit și portul Heraklion, pe insula Creta. Consorțiul Holding of Heraklion Port a achiziționat 67% din Autoritatea Portuară. Licitația a fost anunțată de organizația greacă Republic Asset Development Fund, care privatizează active publice.

Președintele și CEO-ul Grimaldi Euromed, Emanuele Grimaldi, a declarat: „Grupul Grimaldi are un program de investiții ambițios care își propune să valorifice la maximum poziția strategică a Heraklionului în estul Mediteranei pentru dezvoltarea de noi fluxuri comerciale de pasageri și mărfuri, variind de la croaziere la transport de vehicule noi. Suntem conștienți de potențialul acestui port, al cărui client principal suntem de multă vreme prin subsidiara Minoan Lines. Ne propunem să facilităm creșterea durabilă a Portului, atât din punct de vedere economic, cât și din punctul de vedere al mediului.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut