În aprilie, Grimaldi va adăuga o nouă conexiune spre Sardinia, între Savona și Porto Torres, operată de nava Ro-Pax Zeus Palace, care are o capacitate de 2.000 de metri pentru material rulant și 1.720 de pasageri. Serviciul, cu o frecvenţă de 3 ori/săptămână, va începe pe 11 aprilie şi va avea plecări din Savona în fiecare marți, joi și sâmbătă. Returul din Porto Torres este programat în fiecare luni, miercuri si vineri. Aceasta va avea loc până la 1 iulie și apoi de la 19 septembrie până la 31 decembrie, perioadă în care este inclusă și o escală săptămânală în Cagliari, unde vasul ajunge sâmbăta.

Frecvența va crește în sezonul de vârf, adică din 2 iulie până în 18 septembrie, cu șase plecări săptămânale, de luni până sâmbătă.

Grupul Grimaldi operează în Sardinia o rețea de conexiuni maritime, inclusiv tronsonul istoric Civitavecchia-Porto Torres-Barcelona și alte linii mixte regulate pentru mărfuri și pasageri, ca Livorno-Olbia, Civitavecchia-Olbia, Napoli-Cagliari-Palermo și Civitavecchia-Arbatax-Cagliari, precum și numeroase servicii dedicate doar transportului de mărfuri, care leagă Porto Torres cu Genova și Cagliari cu Genova, Livorno, Salerno și Valencia/Sagunto.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare