Gruber Logistics continuă să-și extindă rețeaua logistică națională, care se concentrează pe Lombardia. După ce a deschis un hub de 50.000 m2 în provincia Pavia, compania a inaugurat o platformă de 15.000 m2 în Lainate, chiar lângă Milano. Această locaţie devine centru principal pentru transporturile internaționale, FTL şi LTL, către Franța, dar și pentru deservirea regiunii Lombardia.
Compania explică faptul că hub-ul este utilizat şi pentru încărcările din transport aerian și maritim, dar are și o zonă dedicată logisticii și transporturilor naționale. Operațional, gestionează transporturile internaționale din UE și din afara UE datorită unui antrepozit vamal. Depozitarea mărfurilor în custodie temporară este concepută pentru toți cei care nu pot proceda imediat la vămuire.
Platforma are patruzeci de angajați și o companie auxiliară  formată din alte optzeci de persoane pentru distribuția locală și transportul de linie. Recent, Gruber Logistics a achiziționat cincizeci de cutii mobile pentru grupaj și șaizeci de mega remorci pentru transport intermodal. Compania are 35 de birouri cu 1.100 de angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare