Cele două companii de logistică – Gruber Logistics și Universal Transport vor să își unească forțele și să devină un jucător de top pe piața europeană în următorii ani.

Compania de logistică din Tirolul de Sud, Gruber Logistics, și specialistul german Universal Transport din Paderborn sunt în discuții avansate despre fuziune. După cum scriu companiile într-un comunicat, fuziunea celor două companii se va face prin integrarea Universal Transport în Gruber Logistics. Astfel, s-ar crea un nou lider de piață european, în special în transportul greu şi agabaritic.

Cu flota sa de vehicule pentru transport greu, transport special și transport agabaritic, Universal Transport este una dintre companiile de frunte din logistica grea. Gruber Logistics și Universal Transport subliniază că viitoarea alianță ar trebui să ofere clienților ambelor companii o gamă de servicii și mai atractivă și mai cuprinzătoare.

Potrivit anunțului, discuțiile despre calea comună de viitor sunt deja avansate; un acord final între proprietari și aprobarea autorităților antitrust ar trebui să fie în vigoare până în toamnă.

Universal Transport are 750 de angajați în 13 locații germane și șase internaționale. Flota este formată din 350 de vehicule. Gruber Logistics, cu sediul în Bolzano, are 35 de sucursale în zece țări și peste 1.100 de angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare