Grupul Arcese a deschis noi filiale în New York și Atlanta, prin compania specializată în transporturi maritime și aeriene, Ventara Serra. Cele două noi unităţi, operaţionale din noiembrie, se adaugă biroului din Miami și sucursalei din Los Angeles.

Ventana Serra, o companie din grupul Arcese specializată în transporturi maritime și aeriene, deschide două noi filiale în New York și Atlanta, care vor consolida rețeaua globală și vor acționa ca o poartă de acces către piața nord-americană. „Scopul nostru este de a oferi know-how specializat pe piața locală, combinat cu cunoștințe aprofundate ale pieței logistice din SUA. Vom continua să investim în America, susținând mai bine creșterea afacerilor clienților noștri, cu scopul de a finaliza oferta de servicii de-a lungul lanțului de aprovizionare”, a clarificat Umberto Cella, director general Ventana Serra SUA.

Silvano Cavallotto, managing director al Ventana Serra, a subliniat, de asemenea, că, datorită noilor deschideri, vor continua să îşi urmărească strategia și în 2023, concentrându-se pe experiența și satisfacția clienților prin digitalizare și creștere globală.

Ventana Serra SUA, activă din 2019, oferă, pe lângă serviciile de transport aerian și maritim, soluții logistice integrate, inclusiv servicii 3PL, de management al depozitelor și vămuire. Spaţiile de depozitare disponibile depăşesc 40.000 m2.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut