Începând cu 1 aprilie, compania de transport şi logistică Gobo Group din Lanaken va prelua activitățile, personalul și vehiculele Cargofoor din Maastricht. Firma olandeză este specializată în transportul de substanțe periculoase şi are o a doua locație la Ploiești.

„La nivel de grup, căutăm constant să ne extindem. Cargofoor este cunoscut pentru transporturile cu cisterne în Balcani. Le urăm bun venit angajaților Cargofoor în familia Gobo”, explică Jurgen Gobyn, CEO Gobo Group, completat de directorul Cargofoor, Guy Maassen: „La Cargofoor, noi, frații Maassen, nu am avut succesiune și am căutat un partener de încredere care să poată continua activitățile. Am găsit acel partener în Gobo.”

Achiziția, potrivit Transportmedia.be, vizează 20 de autotractoare și 24 de cisterne care vor fi integrate în flota Gobo din Lanaken. Personalul se va muta la Lanaken, la aproximativ 8 km de Maastricht. Celelalte companii ale grupului nu sunt implicate.

Grupul Gobo are acum o flotă de 150 de tractoare, 90 de autocisterne și 170 de remorci. În total, grupul va avea 260 de angajați și va realiza o cifră de afaceri anuală de 42 de milioane de euro cu filiale în Lanaken, Maastricht (Wijsen), Selfkant și Herzogenrath (Germania), Senec (Slovacia) și Ploiești. În plus, Gobo are 43.000 m² de depozitare în Lanaken și 5.000 m² în Maastricht, pe amplasamentul Wijsen, o altă companie care a fost achiziționată în decembrie 2019.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut