Thermo-Transit, care operează rute în Scandinavia și aparține Grupului Girteka, a înfiinţat un adăpost de noapte în Danemarca, unde șoferii își pot petrece pauza de 45 h fără a expune compania la penalități.

Thermo-Transit, care se bazează din ce în ce mai mult pe șoferii din afara UE, a urmat exemplul noului său proprietar, lituanian. Și, din moment ce Danemarca a devenit faimoasă pentru inspecțiile de parcare în weekend, emiţând adesea câteva zeci de amenzi în timpul unei singure acțiuni, Thermo-Transit a decis să organizeze spaţii de odihnă de noapte pentru 72 de șoferi în Padborg, Danemarca.

Noua unitate, situată pe o suprafață de aproape 3 hectare, combină o parcare pentru câteva zeci de camioane, precum și patru rânduri de clădiri rezidențiale joase, cu 36 de camere duble. Cu acces la bucătării comune, spălătorie și saloane, internet de mare viteză și televizor, șoferii se pot odihni și se pot pregăti pentru călătoriile viitoare. „Suntem încântați să deschidem această facilitate, care reprezintă angajamentul nostru continuu față de bunăstarea șoferilor”, a declarat Heinrich Nielsen, Manager de Transport. „Confortul și siguranța lor sunt foarte importante, iar această investiție reflectă dedicarea noastră de a crea un mediu de sprijin pentru ei.”

Noua facilitate, care a costat 12 milioane DKK (1,6 milioane EUR), respectă toate reglementările locale și internaționale relevante.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut