Compania spaniolă Inditex Group (mărcile Zara, Bershka, Pull&Bear și altele) suspendă operațiunile magazinelor din Israel din cauza înrăutățirii situației din Orientul Mijlociu, scrie Agenţia TASS, preluând informaţia de la postul de radio Cadena SER.

În Israel, grupul Inditex operează 84 de magazine în franciză ale mărcilor Zara, Zara Home, Pull&Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka. Toate aceste puncte au fost închise temporar după escaladarea conflictului militar din țară.

La sfârșitul primei jumătăți a exercițiului financiar 2023-2024 (1 februarie – 31 iulie), profitul net al Grupului Inditex a crescut cu 40%, până la 2,5 miliarde de euro. Potrivit Retail.ru, veniturile companiei pentru perioada de raportare au crescut cu 13%, la 16,85 de miliarde de euro, iar profitul pe acțiune diluat în prima jumătate a anului s-a ridicat la 0,807 euro, după 0,576 euro cu un an mai devreme. Numărul de magazine la nivel mondial a scăzut cu 10% în perioada de raportare, la 5.745 de locații.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut