Furnizorul de servicii logistice își extinde astfel rețeaua generală de marfă în Germania și își consolidează poziția în transportul combinat feroviar-rutier.

Raben Group preia Luible Logistik din Leipheim, cu un total de 130 de angajați. Cu acest pas, Raben își continuă strategia de creştere în Germania și își va consolida poziția în transportul combinat. „Acordul cu Raben ne oferă noi oportunități în Germania și Europa”, spune René Mick, managing partner al Luible Logistik GmbH.

Potrivit CEO-ului Ewald Raben, primul contact a fost făcut în timpul pandemiei de coronavirus. „În perioada pandemiei, într-o fază dificilă, cu un volum mare de transporturi, Luible ne-a ajutat spontan. Așa au apărut primele discuții, care apoi s-au intensificat”, spune directorul general al companiei Raben.

Compania Luible a fost înființată în 1949 și funcționează sub denumirea actuală de la fuziunea a patru companii de expediție, din 2015. Compania generează anual vânzări în jur de 14 milioane de euro, cu ajutorul celor 55 de camioane Euro 6. Luible oferă transport rutier și feroviar, precum și logistică contractuală, fiind deosebit de puternic în domeniul grupajului și în manipularea mărfurilor sensibile, cum ar fi mărfurile periculoase.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare