Compania Gülmer Logistics, din Turcia, care desfășoară transport rutier și maritim cu companii partenere în domeniul importului, exportului și proiectelor de încărcături agabaritice, își propune să deschidă în acest an o sucursală în România.

Gülmer Logistics este în strânsă cooperare cu companiile din regiunea Mersin, după cum declară președintele companiei, Serkan Taș, citat de Lojiport.

Serkan Taș a menționat că 2023 a fost un an axat pe exporturi și importuri în care s-a depăşit cifra de afaceri vizată, iar pentru 2024 obiectivul este reînnoirea rezultatelor din 2023. Mai mult, anul acesta, compania şi-a propus să se extindă prin creşterea numărului de angajaţi de la 80 la 120 de persoane, odată cu deschiderea filialei din România. Declarând că oferă oportunități de transport către fiecare punct din Turcia, Serkan Taș a spus: „Cu flota noastră modernă și tehnologică și o structură organizatorică puternică, livrăm produse în toate punctele din Turcia la cost și timp optim. Clienților noștri li se oferă oportunități de urmărire online cu infrastructura noastră tehnologică în continuă îmbunătățire. Oferim, de asemenea, servicii de livrare FTL și door-to-door prin organizarea vehiculului de transport adecvat.”

Serkan Taş a spus că Gülmer Logistics, care operează în Mersin şi İskenderun, are un terminal de manipulare de 7.500 m2 cu echipamente speciale pentru containere de 20” şi 45”, iar Akmer Logistics Storage din care face parte, are 10 vehicule proprii, un echipament de stivuire a containerelor, 2 stivuitoare, un terminal de încărcare și descărcare de 14.500 m2 și aproximativ 100 de vehicule închiriate.

FOTO: Gulmer.com.tr

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut