Furnizorul de logistică contractuală GXO Logistics a fost selectat pentru a gestiona pregătirea comenzilor direct-pentru-consumatori (D2C) pentru jucătorul în domeniul suplimentelor nutritive The Quality Group, în cadrul facilității sale din Dormagen (Germania).

“Suntem încântați să ne asociem cu The Quality Group pentru a sprijini operațiunile de livrare pentru clienții săi din Germania”, a declarat Heiko Oberländer, director general al GXO Germania. “GXO și The Quality Group împărtășesc un angajament comun pentru eficiență excepțională pentru seviciile către clienți. Suntem încântați să ne extindem operațiunile în Germania cu soluțiile noastre tehnologice, personalizate și agile pentru clienți și așteptăm o creștere continuă pe această piață importantă.”

GXO folosește noul centru logistic din Dormagen pentru a sprijini creșterea afacerii noului său client. Regiunea Düsseldorf – un centru important al logisticii din Germania – este o locație ideală de unde GXO poate satisface cererea clienților finali pentru The Quality Group. GXO va furniza servicii care includ recepția camioanelor, depozitarea și reaprovizionarea de la fabrica The Quality Group. Pentru livrări, GXO va pregăti, va ambala, va efectua controale de calitate, va scana și va încărca coletele în camioane, pentru a le expedia către consumatorii din Germania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut