Furnizorul de servicii logistice contractuale GXO Logistics a anunțat extinderea parteneriatului cu producătorul francez de aparate electrocasnice mici și ustensile pentru gătit, Groupe SEB, oferind spațiu de depozitare suplimentar pentru o creștere durabilă. „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul de lungă durată cu Groupe SEB, care continuă să își dezvolte afacerea”, a declarat Gavin Williams, director general al GXO Marea Britanie și Irlanda. „Sprijinim afacerea omnichannel a Groupe SEB pentru a oferi o experiență remarcabilă clienților din Marea Britanie și Irlanda cu ajutorul soluțiilor personalizate end-to-end pentru lanțul de aprovizionare. Am implementat cu succes un sistem de gestionare a depozitelor, iar în 2023 GXO va implementa opțiuni suplimentare de automatizare și tehnologie – inclusiv roboți mobili autonomi (AMR), scannere și imprimante portabile și o bandă transportoare cu braț – care vor permite picking-ul pentru mai multe magazine, reducând cu până la 50% deplasările în interiorul culoarului pentru retail și îmbunătățind și mai mult precizia de picking. Ajutăm astfel Groupe SEB să continue să își extindă afacerea omnichannel.”

GXO folosește spațiul de 20.000 m2 din West Hallam dedicat Groupe SEB pentru a depozita produsele companiei din Asia și Europa. De asemenea, GXO procesează, preia și expediază comenzi pentru companie, gestionând până la 6.500 de articole pe zi și generând economii semnificative de costuri, precum și oferind capacitatea de a extinde rapid operațiunile pentru a sprijini creșterea Groupe SEB.

Parteneriatul dintre GXO și Groupe SEB a început în 2008, cu stocarea a 9.000-12.000 de paleți pe săptămână, iar de atunci activitatea a crescut rapid. În prezent, GXO asigură stocarea în cinci locații pentru a susține nivelurile maxime de stocare solicitate de Groupe Seb. În ultimul an, nivelul ridicat de acuratețe a stocurilor de la GXO a permis eliminarea numărătorii anuale a stocurilor, reducând costurile de gestionare a stocurilor și impactul operațional. GXO a ajutat Groupe SEB să se extindă în mod eficient, iar acum gestionează produsele din 11 locații de depozitare anterioare într-o singură soluție. „GXO ne ajută să ne optimizăm și să ne dezvoltăm activitatea prin utilizarea tehnologiei inteligente și a automatizării. GXO se concentrează pe realizarea unei îmbunătățiri continue prin crearea unui serviciu fără întreruperi, oferind o eficiență semnificativă și un sprijin superior pentru lanțul de aprovizionare pentru creșterea anuală pe care o proiectăm.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare