Furnizorul de servicii logistice contractuale GXO Logistics implementează dispozitive de securitate robotizate în 15 dintre locațiile sale și plănuiește să crească implementarea actuală cu aproape 20% în 2023.

GXO Logistics a anunțat că își extinde parteneriatul tehnologic cu Robotic Assistance Devices (RAD), o filială a Artificial Intelligence Technology Solutions, pentru a îmbunătăți siguranța și eficiența operațiunilor logistice ale clienților săi. „Clienții GXO depind de expertiza noastră tehnologică și operațională, iar existența unui program de securitate robust este o parte esențială a pachetului de soluții pe care îl oferim. Combinând expertiza în logistică şi robotica inovatoare a RAD, am implementat soluții și mai rentabile, care nu existau cu doar câțiva ani în urmă. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru cu RAD, pe măsură ce creștem siguranța și eficiența pentru clienții noștri”, a declarat Thomas Nelson, director principal de securitate la GXO.

Angajamentul GXO față de noile tehnologii oferă clienților performanțe îmbunătățite, costuri mai mici și o mai mare satisfacție a consumatorului final. Compania utilizează tehnologia RAD din 2018 și este în curs de implementare a unui sortiment larg de dispozitive de securitate robotizate în 15 locații. GXO intenționează să crească această implementare inițială cu aproape 20% în 2023. Dispozitivele îndeplinesc o varietate de sarcini, inclusiv supraveghere și analiză video, bariere virtuale și securitate suplimentară a inventarului pentru produsele de mare valoare, și combină robotica cu supravegherea și analiza video avansată, IA și software-ul pentru a spori siguranța și securitatea. Steve Reinharz, CEO al AITX și RAD, a declarat: „Ne bucurăm să lucrăm cu GXO la implementarea unor soluții avansate de securitate. În 2022, am înregistrat mai multe implementări pentru GXO decât în oricare alt an al parteneriatului și preconizăm şi alți ani fructuoși de colaborare cu GXO.”

GXO implementează soluțiile de securitate ale RAD pentru a completa personalul existent și pentru a spori siguranța. Roboții de securitate îndeplinesc sarcini repetitive, adesea în locații îndepărtate, acționând ca un multiplicator de forță și lărgind raza de acțiune a personalului uman de securitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare