De la 1 octombrie, Joanna Borkowska-Iwanek este noul Senior HR Director Central Europe, GXO, cu responsabilităţi în Polonia, Germania, România și Republica Cehă. Din noua sa poziție, Joanna Borkowska-Iwanek va lucra îndeaproape cu echipa de conducere pentru a oferi strategii de resurse umane care să fie conectate la nevoile businessului și care să conducă la rezultate superioare.

“Sunt încântată de noua oportunitate de a contribui la consolidarea reputației GXO. Vom crea un mediu de lucru excelent prin promovarea unei culturi a respectului, a diversităţii, incluziunii și apartenenţei în regiunea noastră din Europa Centrală, în echipa ce cuprinde mai mult de 30 de naționalităţi. Obiectivul principal va fi atragerea și păstrarea talentelor; voi lucra îndeaproape cu Luminiţa Borisov, director de resurse umane – România și Sunniva Brinkmann, director de resurse umane – Germania, pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor noastre ambițioase de dezvoltare durabilă a angajaţilor și de promovare a valorilor în Europa Centrală”, a declarat Borkowska-Iwanek.

După 15 ani în cadrul GXO, la începutul acestui an, Joanna Borkowska-Iwanek a primit titlul “Pro to Know 2023” din partea revistei Supply & Demand Chain Executive.

Joanna vorbește fluent engleza și franceza și a obținut o diplomă în psihologie la Universitatea din Varșovia şi în resurse umane și managementul competențelor angajaților la Universitatea Kozminski.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut