GXO își extinde în România serviciile de distribuție de la depozite la magazine pentru lanțul de supermarketuri Mega Image.

„GXO colaborează cu Mega Image din 2017. Suntem încântați să adăugăm noi servicii de transport la parteneriatul nostru și să ne mărim treptat flota până la 35 de camioane în 2023”, a declarat Victor Ghiurea, Director de Dezvoltare, GXO România.

În România, GXO testează utilizarea de folii flexibile de panouri solare pe acoperișurile camioanelor pe care compania le operează pentru clienții care comercializează bunuri de larg consum. Energia generată de aceste folii ajută la alimentarea cu energie a echipamentelor vehiculelor. Primele rezultate ale testului lansat în noiembrie 2022, arată un potențial de reducere a emisiilor anuale de CO2 de peste 700 kg pe camion. Panourile solare pentru camioane reduc consumul de combustibil cu 5%.

GXO a fost printre primii furnizori de servicii logistice din România care au folosit GNC pentru alimentarea camioanelor, ceea ce reduce emisiile de GES cu 30% și emisiile de oxizi de azot cu 95%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut