GXO anunţă noi soluții logistice inovatoare și sustenabile, bazate pe implementări WMS, în special pentru clienţii din provocatoarea industrie a bunurilor de larg consum cu mișcare rapidă (FMCG) din România.

„Clienții din industria bunurilor de larg consum se confruntă cu mai multe provocări critice, fiind nevoiţi să își sporească eficiența costurilor. În plus, ei încearcă să îndeplinească cerințele clienților lor și propriile obiective ESG de reducere a deșeurilor și de creștere a reciclării. Ca urmare, aceştia sunt motivați să folosească managementul datelor și vizibilitatea pentru a oferi un avantaj competitiv esențial”, a declarat Victor Ghiurea, director de dezvoltare GXO în România, oferind câteva example:

  • GXO ajută un client global de top din domeniul bunurilor de larg consum să-şicrească eficiența costurilor prin integrarea WMS cu un sistem de depozitare automată a paleților și cu vehicule cu ghidaj automat pentru a asigura operațiuni fără probleme de la liniile de producție la zonele de depozitare și încărcare dintr-un centru de distribuție. GXO exploatează depozitul companiei, care stochează materii prime și produse finite, și oferă servicii care includ recepția mărfurilor, pregătirea comenzilor, co-packing, livrarea și gestionarea stocurilor.
  • GXO utilizează depozite multi-usersechipate cu tehnologie modulară pentru a demara noi operațiuni mai rapid și mai ușor. Acest lucru le permite clienților să profite de raportul cost-beneficiu al contractării doar a spațiului de depozitare și a forței de muncă necesare, beneficiind în același timp de servicii suplimentare care nu ar fi accesibile fără amploarea operaţiunilor GXO.
  • GXO reduce amprenta asupra mediului prin utilizarea tehnologiei potrivite pentru a devia deșeurile de la depozitele către groapa de gunoi, pentru a stimula eforturile de reciclare, a reduce ineficiența inventarului și pentru a reduce consumul de energie și apă, dar și emisiile de CO2.

– Iluminatul cu LED-uri reduce amprenta de carbon a unităților GXO, iar certificările ISO 9001 și ISO 22000 confirmă standardele înalte de siguranță alimentară.

– GXO a fost printre promotorii utilizării GNC pe camioanele de distribuţie din România, reducând emisiile GES cu 30% și a oxizilor de azot cu 95%. Panourile solare pentru camioane reduc consumul de combustibil cu 5%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut