Începând cu 6 noiembrie 2023, Antonia Marr este noul director de operațiuni al GXO în România. Ea va fi responsabilă pentru consolidarea relațiilor cu clienții și mobilizarea angajaților din regiune. Îi va raporta lui Jean Luc Bessade, Managing Director Polonia, Cehia, România și va lucra îndeaproape cu echipa de conducere pentru a oferi strategii operaționale proiectate să genereze performanțe superioare la nivel de productivitate, eficiență și rezultate în afaceri.

“Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de colegii din România pentru a spori reputația GXO în ceea ce privește soluțiile inovatoare personalizate și execuția superioară și pentru a ajuta compania să își atingă obiectivele ambițioase de creștere și sustenabilitate”, a declarat Marr.

Antonia aduce abilități și o experiență remarcabilă în noul său rol. Ea a petrecut mai mult de 15 ani în poziții de conducere în industria logistică, fiind specializată în susținerea creșterii și profitabilității clienților și în creșterea angajamentului angajaților prin coaching, training și dezvoltare. Noul director de operaţiuni deţine o diplomă de studii superioare în domeniul logisticii și transporturilor de la The Business School din Marea Britanie și are un MBA și o certificare Lean Six Sigma Green Belt. Vorbește fluent engleza și bulgara și la nivel de conversație limba română.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut