Furnizorul de logistică contractuală, GXO Logistics, vrea să se concentreze pe Germania ca locație pe termen lung. Compania intenționează să-și extindă activitățile în următorii ani. În prima fază, investește într-un nou depozit de ultimă generație, de 36.000 m2 în Dormagen, lângă Düsseldorf.

Furnizorul de logistică contractuală din SUA, GXO Logistics, intenționează să deschidă un depozit de 36.000 m2 în Dormagen. Cu această primă fază în regiunea Düsseldorf, compania dorește să crească pe piața logistică din Germania. Richard Cawston, președintele GXO pentru Europa, a declarat: „Unul dintre numeroasele beneficii ale achiziției Clipper a fost creșterea prezenței noastre în Germania. Suntem entuziasmați de oportunitățile de creștere pe această piață. Extinderea noastră aduce pe piață o nouă abordare, o nouă energie, precum și opțiuni mai multe decât furnizorii tradiționali de logistică. Observăm o cerere din ce în ce mai mare de parteneriat cu GXO din partea clienților existenți și noi din e-commerce, modă și tehnologie de consum.”

Se preconizează că piața de logistică contractuală din Germania, estimată la 20 de miliarde de dolari în venituri anuale, va crește rapid datorită modernizării continue a lanțurilor de aprovizionare, accelerării practicii de nearshoring și cererii tot mai mari din partea companiilor de a externaliza pentru a reduce costurile, îmbunătăți eficiența și oferi o experiență de consum de calitate.

Dormagen va fi o rampă de lansare pentru expansiunea pe piață a GXO, condusă de Stefan Van Hoof, numit recent director general al GXO pentru Europa Centrală. „Aștept cu nerăbdare să valorific cele mai bune tehnologii GXO, precum și centrarea pe client, pentru a ne dezvolta rapid operațiunile din Germania. Oferta personalizată și tehnologia diferențiază GXO pe piață și ne fac un partener ideal pentru clienții care doresc să evolueze și să își modernizeze soluțiile de logistică și depozitare.”

GXO se așteaptă să creeze până la 400 de locuri de muncă în faza de capacitate maximă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut