Furnizorul de logistică contractuală dedicată, GXO Logistics, a semnat un acord pe mai mulți ani cu producătorul de bere Heineken pentru a continua să opereze depozitul, distribuția și rețeaua de transport secundar către punctele de vânzare cu amănuntul și cu ridicata din Marea Britanie, precum și exclusiv către întregul portofoliu de pub-uri din Marea Britanie al Heineken – Star Pubs & Bars.

Această rețea gestionează peste 500.000 de livrări pe an către peste 8.000 de clienți, de la punctul de producție până la livrarea cu amănuntul și cu ridicata. “Suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu Heineken. În ultimii doi ani, am făcut progrese în transformarea operațiunilor și a rețelei de livrare pentru a o face mai simplă, mai puternică, mai eficientă și mai sustenabilă. Împreună, vom continua să investim pentru a îmbunătăți eficiența și serviciile pentru a susține creșterea preconizată a Heineken”, a declarat Richard Cawston, președinte, Europa, GXO.

Boudewijn Haarsma, director general al Heineken UK, a completat: “Am lucrat îndeaproape cu un partener experimentat, GXO, pentru a dezvolta un program de investiții și transformare pe mai mulți ani, pentru a ne asigura că rețeaua este pregătită pentru viitor. Planul nostru comun, care se concentrează pe investiții în modernizarea rețelei, susține serviciile pentru clienți și angajamentul față de îmbunătățirea continuă și sustenabilitate.”

GXO operează una dintre cele mai extinse și mai complexe rețele de depozitare și de distribuție pentru multe dintre cele mai importante mărci de produse alimentare, băuturi și produse de băcănie din Marea Britanie. Rețeaua de operațiuni a GXO pentru Heineken include patru centre de distribuție regionale, 18 platforme de livrare locală și depozite de tranzit, peste 400 de vehicule și are peste 1.500 de angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut