Furnizorul de logistică contractuală GXO Logistics a încheiat un parteneriat cu producătorul de băuturi energizante Red Bull, pentru a gestiona depozitarea și distribuția filialei italiene a companiei din Trezzo sull’Adda, Italia. GXO furnizează, de asemenea, servicii logistice pentru Red Bull în Franța.

“Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Red Bull în Europa pentru a îi optimiza depozitarea și distribuția”, a declarat Paul Mohan, director general pentru Europa Continentală, GXO. “Am proiectat un depozit care are capacitatea de a se extinde rapid pentru a susține creșterea Red Bull și am început operațiunile într-un timp aproape record. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm acest mare brand global să își optimizeze logistica.”

GXO va oferi companiei Red Bull suport logistic end-to-end, inclusiv logistică inversă, servicii cu valoare adăugată și distribuție locală, atât pentru băuturi, cât și pentru articole promoționale, într-un spațiu de depozitare de 10.000 m2. Cu focus pe ESG, GXO a implementat o soluție de distribuție pentru clienții cu amănuntul și angro ai Red Bull care optimizează emisiile de carbon.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut