Compania belgiană H.Essers crește în Italia prin achiziția companiei specializată în transport de produse farmaceutice, Romano Trasporti, din Nola (provincia Napoli). Fondată de familia Romano în 1964, compania italiană are o flotă de 95 de camioane și 100 de remorci frigorifice și are 120 de angajați, din care 95 sunt șoferi. La sediul din Nola, Romano Trasporti are o platformă de cross-docking cu temperatură controlată și realizează o cifră de afaceri de 24 de milioane de euro. De asemenea, are fabrici în Roma și Milano. Potrivit Trasporto Europa, părțile nu au dezvăluit valoarea tranzacției.

H.Essers operează în Italia din anii 1980. „Achiziţia se încadrează și în abordarea H.Essers bazată pe active: continuăm să investim în oameni și echipamente pentru a ne crește capacitatea. În plus, afacerile noastre de familie împărtășesc aceleași valori și cultură. Acest lucru a jucat un rol important pentru ambele părți”, declară Christopher Van den Daele, COO al companiei, completând: „Piața de logistică devine din ce în ce mai complexă. Ne-am dorit să garantăm continuitate clienților şi suntem bucuroși să putem face acest lucru împreună cu echipa noastră sub aripile afacerii de familie H.Essers, care ne oferă multe perspective în acest sector. În plus, clienții noștri se pot baza pe experiența și capacitățile suplimentare ale acestui operator logistic internațional.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut