Hankook își extinde activitățile de reșapare prin deschiderea unei noi fabrici de reșapare la cald la unitatea sa din Hammelburg, Germania. Investiția permite o capacitate anuală combinată de 200.000 de anvelope reșapate la cald și la rece.

Noua zonă de producție ocupă aproximativ 2.000 de metri pătrați din locația actuală de 15.000 de metri pătrați, cu o suprafață de depozit de dimensiuni similare, a declarat Hankook într-un comunicat.

Cu capacitatea de a produce până la 100.000 de anvelope reșapate la cald pe an, fabrica dublează capacitatea de producție la locul care anterior se concentra pe reșapările la rece.

Hankook a achiziționat amplasamentul Hammelburg în 2018, după preluarea Reifen Müller. De la achiziție, producătorul coreean a continuat să se concentreze pe reșaparea fabricii, în special pentru marca sa Alphatread pentru vehiculele comerciale. „Odată cu finalizarea noii fabrici, putem satisface cererea crescută de anvelope reșapate la cald”, a declarat Manfred Zoni, director de vânzări TBR la Hankook Reifen Deutschland.

Noua unitate, a spus el, va folosi exclusiv „A-carcases”, pentru a îmbunătăți profilele Alphatread.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare