Hankook va construi o nouă fabrică de anvelope în Rácalmás. În acest oraș maghiar, producătorul are deja o fabrică de anvelope pentru autoturisme și vehicule utilitare ușoare, dar cu noua investiție de 540 de milioane de euro se pot produce și anvelope pentru camioane, autobuze și autocare. Noua linie de producție ar trebui să fie operațională în 2027 și să producă până la 800.000 de anvelope pe an.

Hankook Tire își extinde fabrica europeană cu o nouă hală de producție de anvelope pentru camioane și autobuze.

Fabrica din Rácalmás produce anvelope pentru automobile și autoutilitare din 2007 și joacă un rol cheie în expansiunea europeană a companiei. Odată cu finalizarea celei de-a treia etape de construcție, uzina europeană a atins o capacitate anuală de producție de 17 milioane de anvelope.

Hankook Tire va investi aproximativ 540 de milioane de euro în proiectul programat să fie finalizat până în 2027. Extinderea va genera aproximativ 450 de noi locuri de muncă. După finalizare, uzina de anvelope pentru camioane Rácalmás este de așteptat să producă 2.380 de anvelope pentru camioane pe zi și un total de 800.000 pe an.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut