Compania de transport maritim Hapag-Lloyd şi-a deschis un birou propriu în Maroc, continuându-şi ambițiile de creștere pe cele mai atractive piețe din Africa de Nord. 

Maroc este un exportator important de bunuri refrigerate, cum ar fi fructele și legumele și, prin urmare, o parte importantă a strategiei de dezvoltare în segmentul transportului frigorific. Marocul exportă, de asemenea, minerale, produse chimice, textile și alte alimente, în special în țările europene şi exportă în principal electronice, piese de schimb și alimente.

Marocul este perfect conectat la rețeaua globală Hapag-Lloyd prin portul Tanger-Med, care are o importanță strategică pentru întreaga industrie logistică. Anul trecut, Hapag-Lloyd a achiziționat o participație de 10% în Terminalul de Containere 3 (TC3) din portul Tanger-Med 2. „Economia marocană a crescut constant în ultimii ani. Mulți clienți din Maroc s-au familiarizat deja cu serviciile Hapag-Lloyd’s. Odată cu deschiderea noii reprezentanțe, dorim să satisfacem și mai bine cerințele clienților prin proximitate și calitatea serviciilor“, spune Juan Pablo Richards, Senior Managing Director Region South Europe la Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd are trei birouri în Maroc: sediul central din Casablanca și două birouri satelit în Tanger și Agadir. De acolo, 47 de experți în transport maritim deservesc clienții din întreaga țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut